Mat & dryck

I samarbete med våra leverantörer har vi tagit fram ett utbud av mat och dryck, som vi hoppas skall passa vår breda publik

På dryckessidan har vi sedan många år tillbaka haft Spendrups som leverantör på vin, öl och vatten. De har ett bra utbud och levererar bland annat storsäljarna Mariestad, Norrlands Guld och Heineken. Det känns även bra att ha en svenskägd leverantör på dessa produkter. Det kan dock förekomma att vi ibland stödköper något annat märke, som några kunder efterfrågar.

Saknar Ni något i vårt utbud, så hör gärna av Er. Vi är lyhörda för nya förslag.

När det gäller leveranser av det mesta som går att äta, starka drycker mm, har vi också sedan många år tillbaka Mårdskog o Lindqvist i Jönköping, som leverantör.

Här satsar vi mycket på svenska och närproducerade produkter, i första hand på matsidan, men även på dryckessidan.

På matsidan försöker vi så långt det går att köpa in svenska och närproducerade produkter. Mårdskog o Lindqvist har mycket närproducerade produkter att erbjuda.

Vad det gäller charkprodukter, inkluderat korv, hamburgare och kött, är det garanterat svenskt!

 


Restaurang-Pub-Kaffestuga

I vår restaurang serverar vi allt från korv med bröd, hamburgare, vår mycket populära Olstorpare (hamburgare med bröd, sallad, dressing, gurka, ost och bacon), till litelättare varmrätter.

I vår kaffestuga erbjuder vi allt från smarrigt kaffebröd till läckra smörgåsar. Ni måste prova våra läckra räksmörgåsar med handskalade räkor. Kaffestugan gräddar också härliga våfflor, som serveras med sylt o grädde. Eller smakar det med en varm toast?

När kvällen tar sitt slut och nattens resa hem skall börja, kan det smaka bra med en riktigt god varm korv med bröd. Då slinker Ni förbi vår lilla korvbue, som finns precis utanför vår entré.

I år presenterar vi också den snabba pricipen av ölservering kallad Bottoms Up! Serveringsprincipen som förhindrar köbildning.

Välkomna!