Meny


Premiär 2018 - Björn Rosenström

2019-05-18 21:30

Från Tingsrätten i Mariestad till scenen på Olstorp.

Björn Rosenström arbetade under flera år som Tingsnotarie på Tingsrätten i Mariestad.

På lördagen den 19:e Maj  står han på scenen, när det är säsongspremiär på Olstorps Festplats i Tidan.

Björn Rosenström har lagt juridiken på hyllan och numera är det musik på heltid för 46 årige Göteborgaren

– Björn Rosenströms framträdande hos oss har blivit en tradition och brukar vara något av sommarens höjdare, säger Peter Johansson på Olstorps Festplats.

En mycket blandad publik älskar att sjunga med i Björn Rosenströms låtar, oftast med känd text. Ibland kan man nästan tro att det är allsång på gång! Björn har framträtt på Olstorp i över tio år.

Björn Rosenström, som numera bor i Bollebygd, mellan Borås och Göteborg är både låtskrivare och artist. Tidigare uppträdde han mycket som trubadur, men numera har han Det Jävla Bandet med sig.

För några år sedan släpptes albumet ”Olämpliga låtar”, som låg 15 veckor på topplistan, med en 8:e plats som bäst.

Det senaste albumet är ” Tuff Pipa”.

– En sommar utan Olstorp, är ingen sommar för oss. Här stortrivs vi och här möts vi av en underbar publik, säger Björn Rosenström, som verkligen ser fram emot säsongspremiären i Tidan.

Björn Rosenström uppträder med sitt band ” Det Jävla Bandet”, som består av Markus Netterlid, trummor, Johan Strömberg, bas/sång, Fredrik Lidin, gitarr/madolin/sång, Pär Edvardsson, gitarr/klaviatur, sång och Håkan Svensson, gitarr/sång.

Tidigare var även Björns bror Jonas Rosenström med i bandet under många år, men valde för några års sedan att hoppa av och satsa på en annan karriär.

Gå in i "Kalender" och känn på det goa gunget ! Det bäddas för en kanonkväll !